Kim & Irfan

Wauw wauw wauw! Wat een prachtige bruiloft! Alles was prachtig aangekleed, aan alle kleine details was gedacht. Alleen al daarom was het voor mij als fotograaf een kadootje om dit vast te mogen leggen. Maar niet alleen de locatie zag er perfect verzorgd uit, kijk hoe mooi het bruidspaar erbij liep! 

Maar wat nog veel belangrijker was dat het een geweldig mooie dag vol emoties was, want daar draait het op een bruiloft natuurlijk om. Een heerlijk ontspannen sfeertje (het voelde net als een fijn festival) en onwijs veel gezelligheid. 

Maar genoeg gepraat, ik denk dat de foto’s voor zich spreken!

LEVERANCIERS

Wedding planner: Liesbeth Derksen
Haar: Marsha
Make up: Cheryl van Kooten
Styling: Chrisjestylz
Verhuur: Festivitijd

Last minute moesten we op zoek naar een fotograaf voor onze dag en we zijn super blij dat we jou na wat speurwerk hebben gevonden. De woorden natuur en spontane fotografie zoals je jezelf omschrijft paste helemaal bij het thema van de bruiloft. Je positieve energie en spontaniteit tijdens de shoot en ‘onzichtbaarheid’ gedurende de rest van de dag heeft ervoor gezorgd dat we ons op ons gemak voelde. Het resultaat is dan ook helemaal geworden zoals we voor ogen hadden. De sfeer die je hebt weten vast te leggen in de foto’s is precies hoe wij maar ook onze familie en vrienden de dag hebben ervaren. Yvette, heel erg bedankt voor de mooie foto’s! 
 
Veel liefs,
Irfan & Kim
 
 
 

Nog opzoek naar een trouwfotograaf? Kijk hier voor meer informatie of stuur mij een berichtje! Vind ik gezellig! ♥