films

bekijk hier mijn laatst gemaakte films!

informatie

ontdek of mijn manier van werken bij jullie past! 

Wat kan ik voor jullie betekenen? 

Ik ben een videograaf die van cinematische film vol met sfeer en emotie houdt. Een ding dat in al mijn werk terugkomt is mijn grote liefde voor de natuur. Veel natuurlijk licht en een mooie omgeving verwerk ik dan ook heel graag in mijn films.

Verder houd ik ervan om liefde vast te leggen, in elke mogelijk vorm! De liefde voor elkaar; bijvoorbeeld tijdens jullie bruiloft. Of de liefde voor jouw bedrijf, je bedrijf waar je met passie aan werkt.

Mijn werkwijze

Om een film te maken die perfect bij jullie/jou past stuur ik vooraf een kleine vragenlijst. No worries, geen moeilijke vragen! Maar kleine persoonlijke dingen die typisch voor jullie relatie of jouw bedrijf zijn. Aan de hand van de antwoorden op die vragenlijst bedenk ik hoe ik in grote lijnen jullie/jouw film ga invullen. De precieze details bereid ik verder niet voor, maar laat ik op het moment zelf gewoon gebeuren. Op die manier ga ik dus wel doelgericht te werk, maar is er meer dan genoeg ruimte voor spontane momenten.

Gesproken tekst vind ik altijd een erge mooie aanvulling. Klinkt eng? Geen probleem! We voeren gewoon een fijn gesprek waarin ik jullie/jou weer wat vragen stel. Dit gesprek neem ik met behulp van professionele geluidsapparatuur op en achteraf knip ik hier mooiste momenten uit. Dit heeft ook als groot voordeel dat het niet als een vooraf ingestudeerd praatje klinkt, maar vol emotie en oprecht aanvoelt.

Enthousiast?

Super tof! Stuur mij dan een berichtje met je wensen en ik stuur je meer informatie + mijn tarieven.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Yvette