Lotte en Puck

Ik vind het fantastisch om nieuwe dingen uit te proberen. En videografie stond al een tijdje op mijn “deze skills wil ik leren” lijstje, dus ik besloot om afgelopen weekend dit voornemen in daden om te zetten en maakte mijn eerste video!

Mennnn wat is dit tof! ♥

lieve woorden van Lotte

“Yvette heeft mij en Puck een tijdje geleden vastgelegd op video in de Ardennen. Ik ben zo onwijs blij met het resultaat, Puck en ik precies zoals we zijn, zoals ik onszelf zie en hoe heel veel anderen ons ook zien. Tijdens het opnemen van de video heb ik niet eens het gevoel gehad dat we vastgelegd werden. We hebben een ontzettend mooi stuk gewandeld, genoten van het weer, de mooie omgeving en ook samen met Yvette was het heel erg gezellig, los en vrij. Ik ben snel erg onzeker wanneer ik voor de camera sta. Maar door de manier waarop Yvette te werk gaat en met je omgaat trekt dat gevoel direct weg.

Ik ben zo onwijs gelukkig met deze video en krijg iedere keer wanneer ik hem kijk weer zo’n dikke vette smile op mijn gezicht. En ook mijn omgeving blijft maar positief reageren op de gemaakte beelden.

“Yvette, super bedankt dat je ons zo prachtig vast hebt weten te leggen, je bent een topper en onwijs goed in wat je doet! Je hebt ons iets gegeven wat ik de rest van mijn leven kan koesteren.”